Singapore based 3D Technology Company Needs a Logo Design
Want to win a job like this?
This customer received 41 logo designs from 15 designers. They chose this logo design from Artvertising as the winning design.
Join for free Find Design JobsLogo Design Brief
Project Brief
About SeaCAD (www.seacadtech.com)
Founded in 1998, SeaCAD Technologies first launched SOLIDWORKS in Singapore, quickly rising to a marketplace leader in 3D design - a position of leadership which we maintain until today.
Over the last 17 years we carefully expanded our SOLIDWORKS and partner product portfolio, today providing our customers the most comprehensive, fully integrated solutions available anywhere in Singapore -and with the required expertise to ensure the products we provide meet and exceed client expectations.
Our SOLIDWORKS and partner solutions encompass a wide range of engineering disciplines, including 3D mechanical and electrical design, piping, finite element analysis/simulation, CNC manufacturing, rapid prototyping, documentation, data management, and many more.
What do we want for our new Logo?
We are looking for a new logo that will make a strong impact on prospects/customers. We want prospects/customers to relate the logo to the products we are carrying under our brand. At one glance, prospects/customers must be able to relate that we are a distributor of 3D technology products. Below are some questions that will help you in designing the new logo.
1) Are there any element from our current logo we would like to retain?
Ans: Not necessary, we are open to100% change.
2) What is the reason for modifying or redesigning our current logo?
Ans: We need a logo to have a strong marketing Impact!
3) What do we hope our company to be known for?
Ans: An excellent service provider and a partner to work with.
4) What do we want customers to recognize first when they first see our logo?
Ans: A premium partner to work with.
5) Any preference for colours? Are we alright with retaining blue as a colour?
Ans: Not necessary, any color is fine.
6) What are the colours to avoid?
Ans: Black, Red
7) Any elements we would prefer to see in the logo?
Ans: No preference
8) In our opinion, what defines a well-designed logo?
Ans: A logo that customers will remember and differentiate from our competitors.
9) Who are your competitors?
Ans: http://ateworks.net/ and http://www.zonsystems.com/
10) Would we prefer to have a symbol for the new logo or we are fine with
typography logo?
Ans: You may suggest both symbol/typography logo.
11) What logos do we like and why?
Ans: No preference. MacDonald's, Apple, Nike logos are impressive as people can relate their business to their logo immediately without even looking at the company name
12) What logos do we dislike and why? No preference
Industry/Entity Type
It Company
Logo Text
SeaCAD